1 sept 2012, 22:08

Не ме е страх 

  Poesía » De amor
436 1 0

Не ме е страх от нищо вече,

ще тръгвам, писна ми да вярвам в чудеса.

Не ме боли за нищо вече,

обичала съм - жива съм била.

Отиде си човешкото от мене,

отиде си с последната сълза.

Но ще запазя спомена за тебе,

не ме е страх - знам, силна съм сега!


© Борислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??