Не ме позна. Не ме избра.
Да моля не е мойта сила.
И път без изход ни събра.
Емпатия съм спотаила.
Не ме обикна. Закъсня
целувката, за теб родена.
Ще се престоря, че в съня
тъгата ми е опростена.
Ще се усмихвам пред света.
Приемам грешната да бъда.
Ще си поплаквам без сълза,
любов е майчина присъда.
© СК Todos los derechos reservados