31 oct 2006, 1:31

Не ме моли да си отида... 

  Poesía
908 0 1

Не казвай,че не мога да те имам,
не казвай че не съм за теб,
повярвай,от това боли ме
и само ти си моят лек!
Недей ме моли да си ида,
и на друг сърцето да си подаря,
със твоята усмивка тъй привикнах,
не мога да си тръгна аз сега!
Не искай ти от мен да те оставя,
жестоко е за мене,разбери!
Сърцето и душата парят...
Омагъосана ли съм,кажи?
Не карай ме да те забравя,
защото вечно ще те помня аз,
предпочитам чаша със отрова,
но не и без тебе да живея аз!!!
Не казвай,че не искаш любовта ми
приеми я - тя е цялата за теб,
стопли я с нежните си длани,
и моля те,не я превръщай в кубче лед!
Недей ме гони - няма да си ида
аз винаги ще бдя над теб,
любовта ми тайно винаги ще бъде твоя,
и едно момиче вечно тебе ще зове!
Това момиче чака теб във мрака,
протяга мисленно към теб ръце,
мечтае как до тебе ще заспива
и как ще чува ритъма на твоето сърце!!!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??