17 sept 2006, 15:10

Не ме обиквай... 

  Poesía
712 0 3
Не ме обиквай - болка съм!
Не ме жадувай - аз съм нереален сън!
Не ме желай - страстта ми е огнен гръм!
Не губи разсъдък по мен,
доброволно не попадай в моя плен!
Ще се луташ в лабиринт - не търси
път към моето сърце!
Не ще ме впечатлиш с измамлива
наивност на дете!
Върви си...
Чувствата отдавна са забравен
спомен за мен!
Не бъди поредна жертва на мойта жажда безрасъдна -
ролята на интересна играчка ще изпълняваш, но за ден!
Върви си...
Не се предавай на моята
обаятелна жестокост!
БЯГАЙ!!!...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??