8 mar 2012, 21:13

Не ме оставяй 

  Poesía » De amor
1118 0 1

Не ме оставяй дълго сама,
че съмнение се прокрадва
в моята душа.
И без теб не мога да живея,
без твойте ласки в нощта,
без устните ти горещи.

Не ме оставяй дълго сама,
а при мен ела,
и с любовта си гореща
стопли мойта душа.
Ела и ме докосни,
с устни изгарящи ме изпивай,
с нежни ласки ме докосвай.

Не ме оставяй дълго сама,
а при мен ела
и обладай ме с твойта
страст гореща и ме люби така,
че да изпадна в екстаз любовен.
Ела и ме докосни,
и двамата с теб
като факли да изгорим.
 

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??