Не ме оставяй, чуваш ли?!
Защото може би света ще свърши.
Макар пресилно да звучи,
аз вътре в себе си така го чувствам!
Не ме оставяй, прегърни ме!
Утре може всичко да се срути.
Аз хиляди любови преживях,
но само в тебе истински се влюбих!
Защото другите не могат,
не ме разбират като тебе.
Обичам те, не чуваш ли, за бога?!
Ти си най-прекрасното момиче!
Ще се боря пак, макар и счупен.
Защото рицаря не се предава!
Ти само винаги до мен бъди,
и никога, никога не ме оставяй!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados