14.12.2018 г., 14:47 ч.

Не ме оставяй 

  Поезия » Любовна
561 1 1

Не ме оставяй, чуваш ли?!

Защото може би света ще свърши.

Макар пресилно да звучи,

аз вътре в себе си така го чувствам!

Не ме оставяй, прегърни ме!

Утре може всичко да се срути.

Аз хиляди любови преживях,

но само в тебе истински се влюбих!

Защото другите не могат,

не ме разбират като тебе.

Обичам те, не чуваш ли, за бога?!

Ти си най-прекрасното момиче!

Ще се боря пак, макар и счупен.

Защото рицаря не се предава!

Ти само винаги до мен бъди,

и никога, никога не ме оставяй!

 

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??