17 abr 2013, 14:39

Не ме позна 

  Poesía
362 0 1

Ти не ме позна.
Роклята ми е свещено бяла.
В окото ми се стели тишина.
Пепел любовта ми е довяла.

Ти не ме позна.
Шарена е сянката ти под окото.
Вечна е мисловната ти самота.
Срещнахме се... ти не ме позна.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??