17.04.2013 г., 14:39 ч.

Не ме позна 

  Поезия
385 0 1

Ти не ме позна.
Роклята ми е свещено бяла.
В окото ми се стели тишина.
Пепел любовта ми е довяла.

Ти не ме позна.
Шарена е сянката ти под окото.
Вечна е мисловната ти самота.
Срещнахме се... ти не ме позна.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??