15 oct 2008, 14:48

Не ме пречупвай 

  Poesía » De amor
947 0 15

Не ме пречупвай - тъкмо разцъфтях,
сърцето ми повика пеперуда,
ухая на обичане и грях,
опитай ме и няма да си тръгнеш.

Не подминавай - огненият цвят
на устните ми пак ще те догони,
очите ми са теменужен прах,
ръцете ми - превиващи се клони.

Не отговаряй - вятърът мълчи
и само чака нещо да ми кажеш.
Самотен е, ще почне да крещи,
ако усети, че сме се познали.

Не ме поглеждай - само премини
през прага ми, аз тебе чаках.
Пречупената обич ме гори
и иска тебе, тебе само...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??