3 dic 2019, 9:28

Не ме разбра 

  Poesía » De amor
317 0 1

Не ме разбра

 

Твоята любов бе чаша с вино

и, като пиянство много ми горчи.

Не беше празник...беше сиво.

Лицемерието ти, много ми тежи.

 

Светът ми не е спирка за горчилки.

От истини направих свой олтар.

Прегази със фалшивата усмивка,

поне да беше малко, ме разбрал.

 

Животът е, като виенско колело-

с любов и радост-радост и тъга.

Понякога ни вдига на високо,

но не винаги е с приятелска ръка.

 

Така и не разбра - вино не пия.

Свят от обич да беше ми дарил.

Но не можеш- от твоето "високо".

Високото е място за орли!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??