Не ме разбра
Твоята любов бе чаша с вино
и, като пиянство много ми горчи.
Не беше празник...беше сиво.
Лицемерието ти, много ми тежи.
Светът ми не е спирка за горчилки.
От истини направих свой олтар.
Прегази със фалшивата усмивка,
поне да беше малко, ме разбрал.
Животът е, като виенско колело-
с любов и радост-радост и тъга.
Понякога ни вдига на високо,
но не винаги е с приятелска ръка.
Така и не разбра - вино не пия.
Свят от обич да беше ми дарил.
Но не можеш- от твоето "високо".
Високото е място за орли!
© Елеонора Крушева All rights reserved.