30 nov 2005, 22:50

Не ме събуждай!Нека спя! 

  Poesía
841 0 4

Не ме събуждай!Нека спя!
Остави ме,аз единствено щастлива съм в съня.

Върви напред!Никога не спирай и миналото в съня ми погреби...

Не!Не ме поглеждай с надежда,не ще отворя аз очи.

Тук няма място за мен!
Мракът окова ме в плен,

самотата изтръгна ограбената ми душа,

тишината уби всяка надежда...

Аз съм блудницата на нощтта,

прогонена отдавна от света...


© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??