6 may 2005, 13:16

Не ме забравяй 

  Poesía
1251 0 1
Макар понякога да не ти говоря,
знай, че много те обичам
и въпреки, че често с тебе споря,
живота си на теб обричам.
Много искам да ме обичаш,
но ти вечно бягаш от мен.
Не може ли да ме харесаш,
дори за един, единствен ден?
Знам, че има друга в живота ти,
но ти не я оставяй,
просто сбъдни мечтата ми
и никога, никога не ме забравяй.

© Петя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??