8 nov 2022, 9:44

Не ме забравяй ти 

  Poesía
140 0 0

 

   Не ме забравяй ти

 

Не ме забравяй ти!

А тишината днес боли във мене

и мракът стене като жив.

Не ме забравяй ти!

Аз помня всички твои стъпки

и ти изпълваш моя свят.

 

Искам те!

Нощта рисува красота.

Искам те!

Нощта докосва любовта.

Искам те!

Кънти във тази тишина.

Искам те,

любов единствена в света!

 

Не ме забравяй ти!

Не знам къде и как ще те открия,

а спомените са пред мен…

Не ме забравяй ти!

Очите плачат и мълчи сърцето,

тъгата властва в моя дом.

 

Искам те!

Нощта рисува красота.

Искам те!

Нощта докосва любовта.

Искам те!

Кънти във тази тишина.

Искам те,

любов единствена в света!

 

                Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??