9 mar 2010, 15:54

Не ми изпращай картички с цветя 

  Poesía » De amor
1766 0 17

Не ми изпращай картички с цветя,

пак със готови фрази ме обичаш,

клавиатурата изписва с лекота

слова, които и под дуло не изричаш.

 

Дори и чувствата ти са шаблонни -

една от много поздравените съм днес,

благодаря, че и за мен си спомни,

дано изкарали сте хубаво нощес.

 

Не ми изпращай мигащи сърца,

че моето се чувства жалко,

аз теб не съм обичала така,

клишето е запазената твоя марка.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??