11 sept 2004, 22:48

Не ми пука 

  Poesía
1400 0 3


                НЕ МИ ПУКА

              Не съм добър в поезията, обаче,             
              не ми и пука да ви кажа.
              От срам едва ли ще заплача,
              е, знам си аз все пак "багажа"-
              за онзи, умствения става дума,
              не съм съвсем изпразнена кратуна...
              Какво ли друго да ви кажа,
              освен, че в критиката по ме бива...
              И разни други работи такива -
              да пия бира по пантофи,
              да хрупам пържени картофи...     
              

© Камен Павлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??