1 abr 2019, 3:53

Не ми стига ... 

  Poesía » De amor
300 0 0

Не ми стига зрънце обич. –
Аз искам да имам планета,
безкрайност.
Не ми стига искрица огън. –
Аз искам пожари.
Не ми стига частица нежност. –
Аз искам море, океани.
Не ми стига минута със тебе. –
Аз искам да е вечност.

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??