24 ene 2007, 21:43

Не мога аз да те забравя 

  Poesía
942 0 9

Очаквам те във нощите студени,

когато в мен нахлува самота,

усещам как душата тъжно стене,

изгубена по пътя  към мечтата!

 

И липсва ми прегръдката ти топла,

ръката,галеща ме някога с любов,

но все така оставам си самотна

и спомням си за погледа суров!

 

Не мога  аз да те забравя,

все още  в мен неистово боли!

Сърцето ми превърна в жива рана,

но пак за тебе страда и гори!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??