21 abr 2017, 18:47

Не мога без любов 

  Poesía » De amor
555 0 1

Не мога
без любов.
Не мога.
Една едничка само,
докоснала неволно
мъжкото ми рамо.
Не мога
без любов.
Не мога.
Разцъфнала е розата на любовта
и с аромата си ме води
тя до твоята врата.
Жадувана, бленувана любов.
Разкрепостена, чиста, непокътната.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта е двигателя на живота. Няма ли я, буксуваме на едно място... Поздрави!
Propuestas
: ??:??