Не мога да избягам
Сама съм,
тъжно е сърцето.
Не мога да избягам,
спира ме морето.
Любовта си отиде
и нищо не каза.
Тихомълком смирена
луната се показа.
Не мога да избягам,
аз моля любовта,
да се върне при мен.
Двама чака ни нощта.
© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados