23 сент. 2011 г., 22:54

Не мога да избягам 

  Поэзия » Любовная
466 0 0

     Не мога да избягам

 

Сама съм,

тъжно е сърцето.

Не мога да избягам,

спира ме морето.

 

Любовта си отиде

и нищо не каза.

Тихомълком смирена

луната се показа.

 

Не мога да избягам,

аз моля любовта,

да се върне при мен.

Двама чака ни нощта.

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??