10 jun 2012, 13:48

Не мога приказки със тебе да чета 

  Poesía » Otra
742 0 17

Не мога приказки със тебе да чета,

не ми допадат и не са ми по вкуса,

все вещицата е най-милата жена

и крие чар в брадавицата на носа.

 

Не ми харесва главния герой,

на принц се прави, чака златния порой,

трудът за него е позор и срам,

молитви пъклени твори със плам.

 

Понеже скучни са ти мойте Пепеляшки,

Снежанка е най-грозна на света,

поръчах ти с три вещици каляска,

отказвам приказки със тебе да чета.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??