14 nov 2008, 8:54

Не може да си толкова безгрешен 

  Poesía » De amor
689 0 9
Не може да си толкова безгрешен, Господи,
че да наказваш  и да ме обричаш...
Не може да си толкова безчувствен, Господи,
създал си ни различно да обичаме...

Не може да си глух и за молитвите,
изричани на глътки през сълзите ми...
Не може да си сляп като слепците
от тъмнината озлобени, необичани...

Не може да мълчиш, да ме побутваш
към пропастта, а после да ме спираш...
Сама ще скоча, че така
не искам и не трябва да обичам...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??