5 abr 2008, 18:27

Не можем 

  Poesía
505 0 0

Не можем

Това, което не можахме,

аз исках да изживея с теб.

Но двамата така и не успяхме

да разтопим преградата от лед.

 

Съдбата ни така е отредила,

да свърши всичко в онзи ден.

Животът ни безумно подредила

да бъдеш с нея, не със мен.

 

И колкото да искаме горещо,

да сме щастливи аз и ти,

намесва се отново тя зловещо,

не позволява да се срещнат нашите души.

 

Да си помогнем, не успяхме нии самите.

И всеки час с проблеми е облян.

В мълчание минават тихо дните,

а нашта среща става блян.

© Пуца Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??