27 ene 2021, 9:19

Не можем 

  Poesía » De amor
252 3 3

Не можем повече да се обичаме.
Не бива. Що за мъка е това?
Да бъдем доживот обричани
на тази споделена самота...
Не искам да те нямам толкова.
Че колко повече? Забвение?
От болки не усещам болката,
с която сякаш си ми по рождение...
Не вярвам вече и на себе си.
Глада и жаждата са лош съветник.
Трохи любов, а правят белези,
и спомен за един проклетник...
Не можем повече да се обичаме!
Душевен рай, а хамалогия. 
Светът би станал някога различен, 
едва, когато станеш само моя... 

 

Стихопат. 
Danny Diester
 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??