19 dic 2009, 12:07

Не можеш да избягаш от любовта 

  Poesía » De amor
1566 0 2

И без значение е, знам, цената,
не можеш да избягаш от любовта.
Крия се, мълчаливо бягам...
Бягам от реалността.
Ридая, безутешно плача...
Плача за любовта.
Път през тълпата си проправям...
С наведена надолу глава.
Да не срещна някой,
моля се...
И плачейки вървя.
Болката в гърдите вие
и настръхналата ми душа.
Как от любовта си мога да избягам,
та нали в сърцето ми е тя?
Нима ще мога него да изтръгна,
със собствената си ръка?
Или ще го оставя
да продължи да бие
по изгубената някога мечта.
И без значение е, знам, цената,
не можеш да избягаш от любовта.

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??