20 mar 2011, 12:54

(Не)обикновена 

  Poesía » De amor
669 0 2

Кажи на друга да те моли за любов -

аз няма да съм твойта просякиня

за топла ласка или нежен зов…

Негодни са, ако са милостиня!

 

Кажи ù за очите си очарователни -

блестят любовно, ала празни са, уви!

И нека с погледа ти е внимателна -

от неговите обещания боли!

 

Но не ù казвай как ме гледаше,

когато ме изгуби и разбра…

Че не съм тъй обикновена,

каквато виждаше ме досега!

 

 

 

 

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стиховете ти казват много. Ти може да си всичко друго, но не и обикновена.
  • Харесах, а също и малкото "ù"!
Propuestas
: ??:??