Не ме докосвай, не разбираш.
Рушиш това, което съм градила.
Отнемаш правото да плача, да се смея.
Съмняваш се, дори да дишам не умея.
Нямам думи, нито сила вече.
Кълна се, в мрака цяла ме завлече.
Какво друго мога да ти дам?
Душата си ли искаш да продам?
Вземи я. Нямам нужда и от нея.
Мразя те. Да те обичам пак не смея.
© Лина Аюби Todos los derechos reservados