30 jun 2009, 16:40

Не отваряй... 

  Poesía » Filosófica
524 0 4

Не отваряй,
няма да вляза!
Ще зацапам
както всичко
и всякога.
Грешна съм.
Без да искам
пометнах...
от онази вълна
дето заченах
непорочност
и благочест.
Триста дяволи
в мене, аз съм
триста и първият...
Не отваряй...
да остана сама
без бряг
и без път.
Ще превивам
колене,
ще се моля,
Бог опрощава
         греха.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??