10 mar 2017, 12:28

Не питай 

  Poesía » De amor
445 4 11

Не питай, колко мога да търпя! 

Не питай, мога ли да спя! 

С болката си, как се справям 

и мъката си, как удавям! 

 

И към най-големия си враг, 

пак ще бъда мила, блага! 

Никому не желая лошо нещо - 

препоръчвам любовта - горещо! 

 

Не питай, защо съм толкова добра! 

Защо в сърцето, злоба не тая - 

любовта е заела цялото място 

и за лошото там - ще е тясно! 

 

Не питай, как минават дните, 

къде държа, емоциите скрити! 

Всичко туй, сам ще разбереш, 

ако в душата ми с любов се взреш! 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??