Не питай, колко мога да търпя!
Не питай, мога ли да спя!
С болката си, как се справям
и мъката си, как удавям!
И към най-големия си враг,
пак ще бъда мила, блага!
Никому не желая лошо нещо -
препоръчвам любовта - горещо!
Не питай, защо съм толкова добра!
Защо в сърцето, злоба не тая -
любовта е заела цялото място
и за лошото там - ще е тясно!
Не питай, как минават дните,
къде държа, емоциите скрити!
Всичко туй, сам ще разбереш,
ако в душата ми с любов се взреш!
© Pepi Petrova All rights reserved.