13 sept 2022, 9:56

Не питам 

  Poesía » Otra
295 7 9

 

Небето сякаш се предаде,

таено чувство как боли,

на болката си се отдаде

и рукна дъжд – вали, вали ...

 

И не разпитвам, не гадая,

дори не гоня тъжни мисли,

нали от личен опит зная,

че то така ще се пречисти.

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??