13.09.2022 г., 9:56 ч.

Не питам 

  Поезия » Друга
352 7 9

 

Небето сякаш се предаде,

таено чувство как боли,

на болката си се отдаде

и рукна дъжд – вали, вали ...

 

И не разпитвам, не гадая,

дори не гоня тъжни мисли,

нали от личен опит зная,

че то така ще се пречисти.

© toti Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??