9 abr 2007, 1:53

не по ноти 

  Poesía
602 0 9
Съдрано ми е сред насядалите делници,
продупчили възможността на риска.
От зъбите им фъфлят камуфлажни реплики,
че всичко във живота си прилича.


Какво се пъчиш поне-делнишки
докато чакаш новото оттичане,
защо измъчено в очите ми поглеждаш -
там всичките недели ти се кискат.


Защо реши, че винаги от теб започва
аранжиментът  на живота ми...
Фантазиите нямат ден и в скокът си
в уикендите ти изкъртват нотите.

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??