9 mar 2014, 16:08

(не)поетично 

  Poesía » De humor
566 0 9

За него искаше да пише само -
за ласкавите му ръце,
за силното му мъжко рамо,
в което скриваше лице.
За него искаше да пише още -
за вихрените пъстри дни,
за дългите им луди нощи
и нуждата да са сами.
За него искаше да пише. Вечно.
За щастието да го има,
дори когато е далече,
и в жарък пек, и в люта зима...
Това ù бе необходимо
и бе решила да се справи.
Обаче не намери рима.
Изнерви се и... го забрави.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??