14 may 2021, 7:23

Не помня 

  Poesía » De amor
470 1 2

Не помня

 

Не помня дали съм те канила
да идваш в живота ми някога,
да галиш ръцете ми в тъмното,
но кожата помни, предателка.

 

Не помня да сме си нашепвали,
дъха, аромата ти, вятъра,
забързани нощи отлитащи,
но устните помнят, понякога.

 

Не помня да съм те прегръщала,
желана, с очакване, плакала...
По залез, по изгрев, не зная
душата ми да те е чакала.

 

Амнезия вече наричам се,
изтръпнали, празни са дланите.
Сърцето геройски забравя те,
но ма*ка им, помнят те раните.

 

© Ива Милорадова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??