26 may 2009, 20:20

Не позволявай! 

  Poesía
495 0 2

Не позволявай устните ми
дори за миг да не докосват твоите,
отдалеча ли ги,
да е за признанието ми "Обичам те"!
Не позволявай на ръцете ми,
да се откъсват от прегръдката ти,
направят ли го да е само,
за да понесат сърцето ти в длани!
Не позволявай да не присъстваш
постоянно в мислите ми, ако там не си,
ще продължаваш да живееш в сънищата ми!
Не позволявай на сърцето ми
за теб да не тупти,
да спре тогава само,
когато над теб ще бдя,
като звезда в небето!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??