3 mar 2013, 12:12

(Не)празнично 

  Poesía » Otra
451 0 8

Живеем както можем

инфарктно и нелепо.

Настръхнала е кожата

на времето свирепо.

 

Душите си въстанали

наивно носим в шепа.

И съдници сме станали

без ничия подкрепа.

 

По пътя на мечтите си

жестоко обосяхме.

Тревогата в очите си

във сънища посяхме.

 

Оплетени в хомота

на пресекулки дишаме.

Това ли е живота?

"Народе????" Левски пишеше.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??