5 ene 2010, 10:32

(Не)приспивни песни 

  Poesía » Formas orientales
1462 0 10

                                               (нава)

Нани-на, нани-на,
песен приспивна запявам.
Студено е.
...
Душата ми заспа
под ледено одеяло.
А как пееха звездите!
...
Уличните кучета заспаха.
В нощта ще търсят
дом и закрила.
...
Беше тъмно,
беше тихо.
Нямаше кой да попее.
...
Нощта не бързаше.
Бе стиснала Луната,
за да огрява сънища.

 

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??