19 jun 2008, 23:16

Не разбирам! 

  Poesía » Otra
531 0 2

Не разбирам!

Чии са тези дни?

Мои ли са, твои ли са?

Не знам!

Стига съм се чудила!

Толкова съм глупава!

Разбрах, че са за нас

в този късен час!!!

 

 

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??