19.06.2008 г., 23:16 ч.

Не разбирам! 

  Поезия » Друга
530 0 2

Не разбирам!

Чии са тези дни?

Мои ли са, твои ли са?

Не знам!

Стига съм се чудила!

Толкова съм глупава!

Разбрах, че са за нас

в този късен час!!!

 

 

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??