10 ago 2011, 9:26

Не разбра 

  Poesía » De amor
690 0 1

Не разбра

Ти така и не разбра, че съм Жена, която

ЗНАЕ СВОЯТА ЦЕНА!!!

На Любовта аз себе си без страх отдавам,

но Никого и Никога... за нея Аз НЕ МОЛЯ!!!

Ти така и не разбра, че съм Жена,

която знае своята цена!!!

Приличам ли на Просякиня... А???

О... как Грешиш:):):)!!!

Човек не Моли и не Проси за това...

Което най-достойно ЗАСЛУЖАВА!!!

Ти така и не разбра, че съм Жена,

която има Гордост и Достойнство!!!

Дори до Болка да Обичам...

Потъпчеш ли ги...

АЗ ОТЛИТАМ!!!

Дойдох при тебе Чиста и Почтена,

а ти с Лъжите си ме Омърси!!!

Под Водопада от Сълзите си ще мина...

и ще Отмия всяка Мръсотия Твоя...

И тъй, както Дойдох...

От Теб, Завинаги ще си Отида АЗ!!!

Ти така и не разбра, че съм Жена...

която Знае своята Цена!!!

Затуй сега от Теб...

Агонията своя Аз ще Скрия,

не ще ти позволя да видиш... моята Тъга!!!

Защото, Знай... Не Заслужаваш Ти,

дори Една Сълза... Отронена от моите очи...

ЗА ТЕБ!!!

Не се Страхувам АЗ от Самотата...

щом даже С теб... Живея с НЕЯ!!!

А ти си остани все същият Страхливец...

Живей във Собствената си Лъжа!

Но някой ден... Помни...

Затворен между четири стени,

останал сам със Себе си...

От дълбините на Сърцето ти -

Аз ще Изплувам...

и Ти ще Закрещиш от Болка, ОСЪЗНАВАЙКИ....

Какво си Имал, но от СТРАХ... ЗАГУБИ!!!

Разбрал си моята Цена???

НО КЪСНО...

АЗ ТИ КАЗАХ... СБОГОМ!!!

 

 

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??