4 jun 2019, 13:08

Не разбра 

  Poesía
319 2 1

Не разбра
/Елеонора Крушева/

 

Твоята любов в чаша с вино,
като пиянство ще ми загорчи.
Не беше празник... беше сиво.
Лицемерието много ми тежи.

 

Светът ми не е спирка за почивка.
От истини направих свой олтар.
Прегази със фалшивата усмивка.
Поне да беше, малко ме разбрал.

 

Животът, като виенско колело-
с любов и радост - радост и тъга.
Понякога ни вдига на високо,
но не винаги е с приятелска ръка.

 

Така и не разбра - вино не пия.
Чаша с обич до горе напълни.
Но не можеш - от твоето "високо".
Високото е място за орли!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??