31 dic 2006, 12:04

Не разбрах 

  Poesía
883 0 1

             Не разбрах


Защо отказа се от нашата любов,
защо допусна всичко да изстине?
Защо забрави нашите мечти
и впитите ни устни ти разкъса!

Защо остави всичко да се изпари,
нали кълнеше се, че вечно ще си с мен!
Защо избра да търсиш топъл блян далече,
щом примираща, любяща аз те топлех!

Защо отказа се от нашата любов,
не знаеш ли,че аз без теб съм нищо!
Защо забрави как целуваше ме нежно
и как кълнеше се в мене ти!!!

© Илиана Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??