Dec 31, 2006, 12:04 PM

Не разбрах 

  Poetry
870 0 1

             Не разбрах


Защо отказа се от нашата любов,
защо допусна всичко да изстине?
Защо забрави нашите мечти
и впитите ни устни ти разкъса!

Защо остави всичко да се изпари,
нали кълнеше се, че вечно ще си с мен!
Защо избра да търсиш топъл блян далече,
щом примираща, любяща аз те топлех!

Защо отказа се от нашата любов,
не знаеш ли,че аз без теб съм нищо!
Защо забрави как целуваше ме нежно
и как кълнеше се в мене ти!!!

© Илиана Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??