16 feb 2008, 12:52

не с очи, а с душа 

  Poesía » De amor
1337 0 5

И виждам аз сега.

Не с очи, а със своята душа.

И усещам топлината на твоята любов.

Не с ръце, преплетени

в твоите, а с поглед,

тлеещ в моето сърце.

И крещя сега

защо в сърцето си

не погледнах аз.

И колко глуха съм била,

че да не чуя твоята молба.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??