24 oct 2010, 18:31

Не са ли? 

  Poesía » Otra
996 0 24

Защо му е на времето часовник?

То никого не чака и не гони.

То в цялото пространство е бездомник.

Сълзите сме му, хора, то ни рони.

 

От радост? Или повече от болка?

Отронва ни и със усмивка крива,

в поредната си земна обиколка,

спокойно от лицето си отрива.

 

Приятелю, сега сме аз и ти.

Две живи капки, още ни търкаля.

Но ще ни видят – падащи звезди.

Не са ли те сълзите му? Не са ли?

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??