Не се опитвай
Не се опитвай чувства да настигнеш,
ако те при теб не са дошли.
То и любовта не е красива,
щом огън не гори!
Не се опитвай да ми кажеш,
че вярата в тебе не живей.
Това е лудост, разбери ме,
но без нея сърцето не тупти.
Не се опитвай да ми кажеш,
че всичко си е отишло.
Щом слънцето в очите грее,
побързай, нека да е за добро!
© Мария Todos los derechos reservados
Не винаги получаваме това което заслужаваме.
Но нека няма задръжки на чувствата,които носим със себе си,защото те са в нас и нека по човешки се разбират от всички.И какво по-хубаво от това да се докоснат и развълнуват някой?
Благодаря Ви Василена!Вашите стихове също ми харесват и докосват моето неспокойно сърце.