17 sept 2009, 15:04

Не се опитвай 

  Poesía » De amor
542 0 1

 

Не се опитвай времето да върнеш,

дори и спомена да възкресиш,

усмивката не ще е същата,

не можеш без крила да полетиш.

 

Не се опитвай лятото да върнеш,

дори и слънцето да заковеш,

отдавна  вече птиците са мъртви,

в живота два пъти не можеш да умреш.

 

Не се опитвай любовта да върнеш,

то все едно е пак да се родиш,

когато всички пътища се свършат,

един остава, но трябва да простиш.

 

Безизборният - трудно се отдава,

но няма друг, а трябва да вървиш,

щастливи всички покрай теб минават

и само молиш се докрай да издържиш.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??